Pannor

Upptäck nyttiga tips och råd om pannor

Baxi pannor - fakta och tips

Baxi är en av landets ledande tillverkare av pannor, värmesystem, ackumulatortankar och braskaminer. Företaget lämnar fem års garanti på majoriteten av sina pannor.

Baxi är en av de ledande tillverkarna av pannor på den svenska marknaden. I produktsortimentet återfinns vedpannor för eldning mot ackumulatortankar, pelletspannor och oljepannor. Många av pannorna är s.k. kombipannor – de klarar med andra ord av många olika bränsletyper.

Baxi panna – välj rätt modell

Baxi tillverkar förhållandevis prisvärda baspannor för vedeldning, däribland modellerna Baxi Bonus 30 och Baxi Solo Innova. Den förstnämnda är även en kombipanna, som klarar Boverkets krav för att elda med ved i tätbebyggt område. Den som däremot är intresserad av pelletspannor från Baxi kan välja mellan följande alternativ:

  • Baxi Logo Bloc – pelletspanna avsedd för större fastigheter med effekter mellan 50 och 600 kW.
  • Baxi Multi Heat – pelletspanna för villahushåll med en hög verkningsgrad. Finns i tre effektlägen: 15, 25 och 40 kW.

På företagets hemsida – Baxi.se – kan du som kund hitta närmaste installatör och återförsäljare genom att ange ort eller postnummer. Baxi erbjuder även rådgivning och vägledning i valet av panna – på hemsidan återfinns t.ex. en kostnadsfri pannguide för den som står i begrepp att byta eller köpa nytt värmesystem.

Reklamlänkar

Olika uppvärmningsalternativ

Modeller och tillverkare